Gode råvarer behandlet på den rigtige måde er grundstenen
til vores mangeårige succes. Vi bruger mange kræfter på, hele
tiden at bearbejde vores leverandører og lede efter de
bedste råvarer. Vi har kontakt til de bedste importører og
alle vores råvarer er genstand for en streng kontrol.

Når råvaren først er i hus, er den videre forarbejdning og
opbevaring af stor betydning. Intet er overladt til
tilfældighederne og vi følger en kontrolleret arbejdsproces.

 

 
 

Tomater

Der findes i dag mere end 5000 forskellige
tomat sorter og der er til tider langt imellem
dem der virkelig smager godt, vi arbejder derfor
konstant med at få fat i de bedste af slagsen,
vi har i dag fundet frem til præcis den smag som
vores kunder sætter pris på.

 
 

Ost

En af de ostetyper vi anvender, er den ægte Bøffel
Mozzarella, den der har smagt den vil ikke være i tvivl,
betegnelsen Mozzarella bruges i dag, desværre også
om oste lavet på ko mælk, og som ikke tåler sammenligning.
Prøv en af vores Pizza eller Pizzasandwich med ægte
Bøffel Mozzarella.

 
 

Basilikum

Det siges at Basilikum bliver bedre af at blive
kærtegnet af menneske hænder – så vidt vil vi
ikke påstå at vi går, men selve opbevaringen og
behandlingen af Basilikumen er altafgørende for
smagen – Basilikum og Tomat er skabt for hinanden,
den perfekte ægteseng for deres forening må absolut
være en Pizza. Vi må endelig ikke glemme Basilikumens
rolle i vores hjemmelavede Pesto som flyder i stride
strømme hver dag.

 
 


Dejen.

En Pizza dej består kun af 4 ting, mel, vand, salt og
gær, Men også her er råvaren af stor betydning,
kvaliteten af det anvendte mel og den efterfølgende
håndterings proces er her altafgørende for resultatet.
Vi anvender kun den bedste kvalitet mel. En god Pizza
dej tager tid.