Pizza Sandwich:

Roastbeef – Tomater – Salat –
Bøffel Mozzarella – Olivenolie.


Siden åbningen af Pizza Huset i 1985, har vi bagt pizza med friske udvalgte kvalitets råvarer. Klik her! for mere info om vores råvarer.

Vores mål var ikke og er stadig ikke at være de største, men bare de bedste. Vi værner om den traditionsrige og ægte oprindelige opskrift på den pizza som har sin oprindelse i Napoli for mere end 200 år siden.

Pizzaen var oprindelig fattigmandskost, men har udviklet sig i mange retninger siden da, men Pizza Huset har valgt at være tro over for den ægte vare.

En lille fornyelse har der dog været plads til. For at kunne tilfredsstille vores kunder som ikke har tid til at vente på en pizza, opfandt vi for mange år siden Pizzasandwichen. Det er i dag en kæmpe succes, igen har vi fokus på kun at bruge de bedste råvarer.

Vores ledelse er Italiensk, og er uddannede pizzabagere med mange års erfaring, vi står selv for oplæring af vores personale og udfører en kontinuerlig kvalitets kontrol med vores produktion.

Vi agter at fortsætte vores arbejde for at være de bedste, med udgangspunkt i de mere end 200 år gamle traditioner og små ”hemmeligheder” som blev grundlagt i Napoli.

Vi har nu fejret vores 20 års jubilæum og er fast besluttet på at fortsætte lige så længe vores mange kunder vælger at vende tilbage til Pizza Huset gang på gang.

 
 

Pizza:

Pizza Margherita – Tomater –
Bøffel Mozzarella – Basilikum - Olivenolie.