Om Pizza Huset

Vores historie

Siden åbningen af Pizza Huset i 1985, har vi bagt pizza med friske udvalgte kvalitets råvarer (læs mere nedenfor).

Vores mål var ikke og er stadig ikke at være de største, men bare de bedste. Vi værner om den traditionsrige og ægte oprindelige opskrift på den pizza som har sin oprindelse i Napoli for mere end 200 år siden.

Pizzaen var oprindelig fattigmandskost, men har udviklet sig i mange retninger siden da, men Pizza Huset har valgt at være tro over for den ægte vare.

En lille fornyelse har der dog været plads til. For at kunne tilfredsstille vores kunder som ikke har tid til at vente på en pizza, opfandt vi for mange år siden Pizzasandwichen. Det er i dag en kæmpe succes, igen har vi fokus på kun at bruge de bedste råvarer.

Vores ledelse er Italiensk, og er uddannede pizzabagere med mange års erfaring, vi står selv for oplæring af vores personale og udfører en kontinuerlig kvalitets kontrol med vores produktion.

Vi agter at fortsætte vores arbejde for at være de bedste, med udgangspunkt i de mere end 200 år gamle traditioner og små ”hemmeligheder” som blev grundlagt i Napoli.

Vi har nu fejret vores 20 års jubilæum og er fast besluttet på at fortsætte lige så længe vores mange kunder vælger at vende tilbage til Pizza Huset gang på gang.

Kun de bedste råvarer

Gode råvarer behandlet på den rigtige måde er grundstenen til vores mangeårige succes. Vi bruger mange kræfter på, hele tiden at bearbejde vores leverandører og lede efter de bedste råvarer. Vi har kontakt til de bedste importører og alle vores råvarer er genstand for en streng kontrol. Når råvaren først er i hus, er den videre forarbejdning og opbevaring af stor betydning. Intet er overladt til tilfældighederne og vi følger en kontrolleret arbejdsproces.

Tomater

Der findes i dag mere end 5000 forskellige tomat sorter og der er til tider langt imellem dem der virkelig smager godt, vi arbejder derfor konstant med at få fat i de bedste af slagsen, vi har i dag fundet frem til præcis den smag som vores kunder sætter pris på.

Ost

En af de ostetyper vi anvender, er den ægte Bøffel Mozzarella, den der har smagt den vil ikke være i tvivl, betegnelsen Mozzarella bruges i dag, desværre også om oste lavet på ko mælk, og som ikke tåler sammenligning. Prøv en af vores Pizza eller Pizzasandwich med ægte Bøffel Mozzarella.

Basilikum

Det siges at Basilikum bliver bedre af at blive kærtegnet af menneske hænder – så vidt vil vi ikke påstå at vi går, men selve opbevaringen og behandlingen af Basilikumen er altafgørende for smagen – Basilikum og Tomat er skabt for hinanden, den perfekte ægteseng for deres forening må absolut være en Pizza. Vi må endelig ikke glemme Basilikumens rolle i vores hjemmelavede Pesto som flyder i stride strømme hver dag.